Nieuwbouwappartementen op de hoek van de Nieuwstadpoort en Velkuilenstraat

Appartement

Nieuwstadpoort , 3960 Bree
Ref: stadspoortapp
Bouwjaar: 2021

Omschrijving

Residentie “Stadspoort” bestaande uit 6 energiezuinige appartementen op de hoek van de Nieuwstadpoort en de Velkuilenstraat.

Voor degenen die voldoen aan de voorwaarden is 6% BTW mogelijk.


TROEVEN:

* Verlaagd BTW tarief van 6% (indien u voldoet aan de voorwaarden)!


* E-peil max 30

* Korting op onroerende voorheffing

* Ruime terrassen


* Aangename ligging

* Inclusief parkeerplaats

Al de voorzieningen liggen op korte wandelafstand. (winkels, scholen, dokter, horeca, zwembad,…)De bouwwerken van deze BEN nieuwbouwappartementen starten in het najaar van 2020. De oplevering is voorzien voor het voorjaar van 2021.De woningen worden voorzien van dubbele beglazing, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem C+ met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie.

Het E-peil zal maximaal 30 zijn, hierdoor maakt u aanspraak op de premie van de Vlaamse overheid in de vorm van een vrijstelling van 50% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.Vanaf 1 januari 2021 geldt voor de afbraak en heropbouw van een privéwoning tijdelijk een btw-tarief van 6% in heel België, mits u voldoet aan de voorwaarden.De woningen zullen Casco Plus afgewerkt opgeleverd worden. Bij Casco plus kan de koper zelf de woning naar eigen smaak en keuze afwerken. De door de koper zelf uit te voeren werken zijn: vloeren, deuren, badkamer en keuken.Casco Plus: de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden.De residentie bestaat uit:

Gelijkvloers:

Twee appartementen waarvan één met 2 slaapkamers en één met 1 slaapkamer. Beiden hebben een ruim terras.Eerste verdiep:

Twee appartementen waarvan één met 2 slaapkamers en één met 3 slaapkamers. Beiden met een ruim terras.Tweede verdiep (dakverdieping):

Twee appartementen beiden met 2 slaapkamers beiden met een terras.Iedere woning heeft één parkeerplaats inbegrepen in de prijs. Tegen meerprijs is er één extra parkeerplaats te verkrijgen.Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze nieuwbouwappartementen of een persoonlijke afspraak.

Bouwvergunning Ja
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Bouwjaar 2021
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt