Omschrijving

Prachtig eigentijds project bestaande uit 17 nieuwbouwwoningen (geschikt voor alle leeftijden.) Deze realisatie (momenteel in opbouw) is zeer aangenaam gelegen op wandelafstand van het centrum van Bree.
17 moderne woningen met tuintje onderverdeeld in 3 types:
Type 1: opp. gelijkvloers 89,8m² en verdieping 51,99m².
Type 2: opp. gelijkvloers 92,39m² en verdieping 52,02m².
Type 3: opp. gelijkvloers 97,02m² en verdieping 57,66m².
Afhankelijk van het woningtype is er een mogelijkheid om te parkeren in een ondergrondse garage, carport of is er een buiten parkeerplaats voorzien. (bij aan te kopen)
Woningen zijn geschikt voor levenslang wonen. Gelijkvloerse verdieping omvat steeds een slaapkamer en badkamer en bovendien zijn de woningen rolstoel toegankelijk! De bovenverdieping wordt standaard afgewerkt en omvat 2 slaapkamers en een extra badkamer. Het is mogelijk een woning te kopen waarvan enkel de benedenverdieping afgewerkt is. De casco bovenverdieping kunt u inrichten en afwerken wanneer u hier klaar voor bent. Een flexibele manier van werken, die u toelaat uw budget te spreiden.
Het concept is opgevat als een rustig woonproject rond een verkeersluwe straat, inclusief twee open pleinen, waarvan één verkeersvrij.
Duurzaamheid en flexibiliteit staan centraal in het ontwerp. Dit wordt bekomen door zowel gebruik te maken van duurzame materialen maar ook door een flexibele opstelling en variabele indelingen van de woningen en de appartementen in het concept van een inbreidingsproject.
Prijzen casco vanaf 213950 € (excl kosten)

Financiële info

Geografische info

Adres Stift
Gemeente Bree (3960)

Bebouwing

Bouwjaar 2016
Aantal slaapkamers 3
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Niet ingegeven

Panden in de buurt